Goong Makaron Ryżowy wstążki 3mm 200g
Opis
Goong Makaron Ryżowy wstążki 3mm 200g
Goong Makaron Ryżowy wstążki 3mm 200g Makarony ryżowe GOONG produkowane są z mąki ryżowej i wody. Nie zawierają glutenu ani cholesterolu, są półprzezroczyste o lekko białym zabarwieniu. Makaron ryżowy to bardzo uniwersalny produkt, który może być spożywany w zupach, sałatkach czy smażony z warzywami i mięsem. Jego zaletą jest również fakt, że świetnie chłonie smaki potraw. Makaron ryżowy nitki idealny do zup, sałatek oraz farszów. Makaron ryżowy wstążki 5 mm najczęściej spożywa się z zupami. Nowość! Makaron ryżowy wstążki 3 mm jest idealny do takich dań jak Pad Thai, czy kantoński makaron z wołowiną (Chow fun).
Nie zawierają glutenu ani cholesterolu
Nie zawierają konserwantów oraz sztucznych barwników duża zawartość białka, soli mineralnych oraz witamin
Składniki:
Mąka ryżowa 87,5%, woda, sól
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 1485 kj/ 355 kcal
- Tłuszcz: 0,49 g
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,19 g
- Węglowodany: 82,0 g
- Cukry: 2,15 g
- Białko: 5,1 g
- Błonnik: 1,2 g
- Sól: 0,65 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.