Lay's Oven Baked Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku kurek w śmietanowym sosie 110 g
Wystaw opinię o produkcie
Program lojalnościowy
Zdobywaj punkty za zakup produktów objętych programem lojalnościowym.
Wymieniaj punkty na nagrody w zakładce Produkty w programie lojalnościowym.
Zdobywaj punkty za zakup produktów objętych programem lojalnościowym. Otrzymuj produkty lub rabaty na kolejne zakupy.
Załóż konto lub zaloguj się. W panelu klienta znajdziesz informacje o zebranych punktach.
Kod produktu: 35176
Pieczone formowane chipsy ziemniaczane o smaku kurek w śmietanowym sosie. To nie są zwykłe chipsy, to Lay’s Oven Baked o smaku kurek w śmietanie! Zanurz się w czystej przyjemności chrupania z Lay’s Oven Baked, które pieczemy, zamiast je smażyć, dlatego mają aż o 50% mniej tłuszczu niż klasyczne smażone chipsy ziemniaczane Lay’s, a jednocześnie cieszą pełnią niewiarygodnego smaku Lay’s. Chipsy Lay's Oven Baked o smaku kurek w śmietanie to doskonała przekąska dla miłośników subtelnych, ale zachwycających połączeń smakowych. Chipsy Oven Baked o smaku kurek w śmietanie są dostępne w poręcznym opakowaniu 110 g, co sprawia, że jest to idealna przekąska do zjedzenia wraz z bliskimi. Odkryj niezwykłe smaki Lay’s Oven Baked podczas spotkań z przyjaciółmi, przeżywania sportowych emocji, wieczorów filmowych lub kiedy masz ochotę na wyrafinowaną przekąskę. Ciesz się wyjątkowym smakiem i mniejszą zawartością tłuszczu – wybierz Lay's Oven Baked o smaku kurek w śmietanie. To smaczna opcja, która doda radości każdej chwili. Lay’s Oven Baked – pieczone do perfekcji, zachwycające wyjątkowym smakiem!
Składniki:
płatki ziemniaczane (60 %);skrobia;olej rzepakowy;cukier;maltodekstryna;emulgatory (lecytyny, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych);aromaty (zawierają <span style='font-weight: bold;'>mleko</span>);sól;mąka ryżowa;chlorek potasu;glukoza;regulatory kwasowości (kwas cytrynowy, mleczan wapnia);biały pieprz;barwnik (ekstrakt z papryki)
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.