
Targroch Polskie Pestki dyni łuszczone 500 g





Opis

Targroch Polskie Pestki dyni łuszczone 500 g
Targroch Polskie Pestki dyni łuszczone Dynia łuszczona
Źródło białka źródło błonnika pokarmowego Dynia jest naturalnym źródłem:
Tiaminy (Witaminy B1) Magnezu Cynku Żelaza Fosforu Potasu Opakowanie 500 g zawiera 10 sugerowanych porcji.
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 2327 kJ/556 kcal 1164 kJ/278 kcal 14%
- Tłuszcz: 45,8 g, 22,9 g, 33% - w tym
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 8,5 g, 4,3 g, 22%
- Węglowodany: 18 g, 9 g, 3%- w tym
- Cukry: 1,1g, 0,6 g, 1%
- Białko: 24,5 g 12,3 g 25%
- Błonnik: 5,3 g 2,7 g -
- Sól: 0,05 g <0,01 g <1 %