
Diamant Cukier brązowy 500 g
Opis

Diamant Cukier brązowy 500 g
Cukier brązowy. Cukier brązowy Diamant z aromatyczną nutą karmelu świetnie nadaje się do słodzenia kawy i herbaty, do pieczenia ciast i pierników, kruchych i korzennych ciasteczek z miodem, orzechami lub migdałami. Wyśmienicie smakuje jako dodatek do słodkich dań (np. gofrów, naleśników, ryżu na mleku) oraz płatków śniadaniowych i musli, naturalnych jogurtów, sałatek owocowych, deserów, koktajli i lodów.
Składniki:
cukier;cukier palony (karmel)
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 1693 kJ
- Tłuszcz: 0.00000
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 0.00000
- Węglowodany: 99.00000
- Cukry: 99.00000
- Białko: 0.00000
- Błonnik:
- Sól: 0.07000