Gellwe Kwasek cytrynowy 20 g
Gellwe Kwasek cytrynowy 20 g
Kwas cytrynowy E 330 do celów spożywczych. Zastosowanie kwasku cytrynowego: - Idealny do zakwaszania różnego rodzaju zup oraz sałatek warzywnych, buraczków i kapusty duszonej; - Doskonały do przygotowywania marynat mięsnych, sosów i dressingów; - Dodany do owoców i warzyw, zarówno świeżych jak i mrożonych, zapobiega ich ciemnieniu; - Polecany do wody mineralnej, herbaty lub lemoniady. Gellwe właśnie to lubię
Gellwe tradycja od 1985
Składniki:
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna:
- Tłuszcz:
- Kwasy tłuszczowe nasycone:
- Węglowodany:
- Cukry:
- Białko:
- Błonnik:
- Sól:
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.