Piekarnia Podgórze Łapanów bułka tarta 500 g
Podgórze bułka tarta 500 g
Podgórze bułka tarta 500 g Bułka tarta powstaje ze zmielenia bądź starcia suchego pieczywa. Wykorzystywana jest przede wszystkim jako panierka do mięs i warzyw. Często dodaje się ją również do mięsa mielonego aby zwiększyć jego objętość. Stosowana jest również do posypywania blach lub form pod ciasto, aby podczas pieczenia nie przywarło ono do brzegów. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Składniki:
mąka pszenna, woda, drożdże, sól produkt może zawierać: mąkę żytnią, jaja, sezam
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 1515 kJ / 358 kcal
- Tłuszcz: 1,9 g
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
- Węglowodany: 72 g
- Cukry: < 0,5 g
- Białko: 11 g
- Sól: 1,3 g
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.