o'Sole Sól peklowa 660 g
Kod produktu: CEB3-410BC
o'Sole Sól peklowa 660 g
Sól peklowa Sól peklowa to specjalnie przygotowana mieszanka soli i azotynów, stosowana do peklowania przetworów mięsnych.
Peklowanie to jedna z podstawowych metod konserwowania mięsa, jej efektem jest utrwalenie barwy, wytworzenie charakterystycznego smaku i zapachu.
Peklowanie jest też fazą wstępną do wędzenia. o'Sole sobie
Składniki:
sól NaCI - 99,5%;azotyn sodu E 250 NaNO2 - 0,5%-0,6%;substancja przeciwzbrylająca E 536
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 0 kJ / 0 kcal
- Tłuszcz: 0.00000
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 0.00000
- Węglowodany: 0.00000
- Cukry: 0.00000
- Białko: 0.00000
- Błonnik:
- Sól: 99.50000
Opinie
Jeśli dodałeś/-aś recenzję, a nie pojawiłą się na liście, być może oczekuje na moderację.