
Kamis Przyprawa do sernika i mas serowych 20 g
Opis

Kamis Domowe wypieki Przyprawa do sernika i mas serowych Mieszanka przyprawowa 20 g
Mieszanka przyprawowa. To ciekawe, jak odmiennie może smakować sernik w zależności od rodzaju użytego sera. Polacy i Niemcy używają twarogu, Grecy mizithry, a Włosi ricotty. Sernik nowojorski już od XIX wieku zawdzięcza swoją delikatność kremowemu serkowi. Najbardziej klasyczny w Europie jest sernik wiedeński: z bakaliami i skórką pomarańczową. Starszą kuzynką serników na zimno jest smakowita pascha.
Składniki:
cukier;wanilia (w tym ekstrahowana) - 2,2%;skórka cytrynowa;skórka pomarańczowa;kardamon;aromat
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 1619/387 (kJ/kcal)
- Tłuszcz: 0.00000
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 0.00000
- Węglowodany: 94.00000
- Cukry: 93.00000
- Białko: 0.00000
- Błonnik:
- Sól: 0.00000