To ta! Mąka pszenna typ 450 1 kg
Opis
Mąka pszenna typ 450 Mąka pszenna typ 450 nazywana tortową ze względu na to, że idealnie nadaje się do wypieku tortów, biszkoptów, ciast. Czyli wypieków, które powinny być lekkie i puszyste. Ale to nie jest jedyne zastosowanie tej mąki. Idealnie się z nią współpracuje przy produkcji gofrów, naleśników, ciast francuskich, drożdżówek czy pączków i faworków na tłusty czwartek. Mąka tortowa zagęści również sos do obiadu i zupę. Ciasto z mąki typ 450 będzie sprężyste, pulchne, jędrne i lekkostrawne.
Charakterystyka produktu
- Barwa: biała, jasna
- Smak: delikatny
- Zapach: delikatny, niewyczuwalny
- Zastosowanie: wypiek ciast, chleba, potraw mącznych
- Przechowywanie: suche, ciemne miejsce bez dostępu tlenu
Składniki:
mąka pszenna
Wartości odżywcze:
- Wartość energetyczna: 1480 kJ
- Tłuszcz: 1.20000
- Kwasy tłuszczowe nasycone: 0.20000
- Węglowodany: 72.00000
- Cukry: 0.20000
- Białko: 9.20000
- Błonnik: 2.60000
- Sól: 0.00000
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.